Current Affairs – 23 April 2021

Current affairs

1. When has World Earth Day been celebrated recently?
Ans. 22 April

2. Which country will launch Luna 25 mission by October 2021?
Ans. Russia

3. A water sports and adventure institute has been inaugurated on the banks of which lake in Uttarakhand?
Ans. Tehri Lake

4. Ahmed Hussain has died in which sport he was related to?
Ans. Football

5. Vivek has died in which language he was a famous actor?
Ans. Tamil

6. Who has inaugurated the first online exhibition on Ramayana?
Ans. Prahlada Singh Patel

7. Which bank has launched Pay by Bank app in association with MasterCard?
Ans. RBL Bank

8. Who has Tata Consumer Products appointed as its chairman?
Ans. Deepika Bhan

9. Which country’s Prime Minister has canceled his visit to India?
Ans. Britain

10. Which company co-founder and PDF developer Charles Geschke has passed away?
Ans. Adobe‌‌

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *